despreGO.ro
black bullet

Termeni utilizare despreGO.ro

Clauze si conditii de utilizare

Conditii generale pentru utilizarea site-ului despreGO.roACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu conditii de utilizare descrise in continuare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati site-ul. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare ce urmeaza.


termeni si conditii de utilizareDESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor toate informatiile sa fie exacte.
Continutul despreGO.ro este in mod covarsitor compus din informatii de interes public, obtinute si republicate prin efortul autorilor si editorilor despreGO.ro

Accesul si utilizarea paginii despreGO.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.


DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile continute in acest site apartin surselor mentionate in mod expres sau in sectiunea  surse .
Daca nu exista surse mentionate, acele informatii apartin despreGO.ro, cu privire la care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Informatiile prezente pe despreGO.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul "utilizator" al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii despreGO.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul despreGO.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor despreGO.ro si/sau al surselor primare mentionate. Pentru utilizarea cu scop necomercial a informatiilor din site este suficienta mentionarea sursei, prin publicarea linkului exact al paginii de unde au fost preluate informatiile.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea despreGO.ro sau a surselor care detin informatia conform mentiunilor exprese din interiorul site-ului. Exceptie fac documentele ce contin informatii de interes public, care pot fi preluate ca atare in conditiile Legii 544/2001, fara acordul despreGO.ro si fara mentionarea sursei, atat timp cat provenienta primara este clar mentionata in documentul in cauza.


NEANGAJAREA RASPUNDERII

despreGO.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

despreGO.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclude in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
despreGO.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.


LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de despreGO.ro utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

despreGO.ro nu poate garanta / controla actualitatea / exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.


INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este necesar in cazul utilizarii serviciilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, prenume, tara si localitate de resedinta) si modalitati de contactare online (adresa de e-mail, ID social media, PIN EGD sau alte organizatii similare si ID servere de jucat GO).
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari electronice.

Orice persoana care viziteaza site-ul despreGO.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre despreGO.ro; contactare prin mijloacele electronice oferite; solutionarea de catre despreGO.ro a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de despreGO.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului (exemplu: statistici demografice cu privire la puterea de joc sau localitatea de resedinta).

despreGO.ro va pastra confidentialitatea acestor informatii, exceptand situatiile de utilizarea a unor formulare online, in care conditiile de utilizare a informatiilor sunt expuse in mod specific iar utilizatorul isi ofera in mod expres acordul prin bifarea corespunzatoare a campurilor formularului (exemplu: inscriere la competitii sportive organizate de despreGO.ro).

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii  contact  din site.


VA MULTUMIM!

echipa despreGO.ro