Walter Schmidt

Walter Schmidt

Bună ziua şi bun găsit în ajunul celei de a XII-a ediţii a Cupei „Walter Schmidt”!

Vă invităm să jucaţi GO la Timişoara în perioada 5-6 mai 2012, pentru a 12-a oară consecutiv 🙂

Detalii cu privire la eveniment se găsesc pe pagina concursului, unde puteţi consulta lista jucătorilor care şi-au anunţat deja participarea, dar unde veţi descoperi şi formularul de înscriere online realizat special pentru dumneavoastră!

Sala de concurs

Sala de concurs

Minunile tehnicii moderne ne-au permis să realizăm în acest an şi o statistică cu privire la structura pe tării de joc a participanţilor de la toate ediţiile anterioare. Intuiam deja ca suntem un eveniment din clasa „kyu-cu-vai”, dar acum avem şi dovada: http://concurs.gotimisoara.net/statistici-cupa-ws.php 🙂 Din aceste statistici se vede ca suntem „tari” pe zona 1-10 kyu şi ca ne iubesc începătorii.

Participanti

Participanti

Nu ne mândrim cu faptul ca nu avem capacitatea de a oferi stimulente financiare serioase sportivilor de top, dar suntem mulţumiţi să fim vajnici păstrători ai tradiţiei pre-revolutionare, pe când concursurile de GO se organizau cu costuri minime pentru participanţi, fiind apreciate în special pentru plăcerea jocului, socializare şi micul turism urban de weekend.

Această ediţie va fi onorata de prezenţa domnului Walter Schmidt, care intenţionează să vină în deschiderea primei zile de concurs pentru a vă ura personal succes în lupta!

Ne alăturăm urării domniei sale,
cu drag şi stimă, echipa de organizare.

Notă Constantin Ghioc: Înţeleg nota ironică din titlu, dar o consider o „tragere la temă” (după cum spun rebusiştii) cu care nu sunt de acord. Modul acesta de tragere la temă este folosit din păcate din ce în ce mai des în presa românească. Respectând însă autorul, am acceptat titlul propus. Titlu care nu respectă deloc adevărul, un concurs care mă are pe mine pe lista de jucători înscrişi nu poate fi considerat „de duzină” 🙂 🙂 🙂

Notă Cristian Bratu: Protestul deontologic de mai sus s-a realizat desigur cu acordul autorului, care şi el respectă editorul şi insistă în menţinerea titlului 🙂 🙂 🙂

Despre Cris Bratu:
Coordonator programe pentru diverse organizatii neguvernamentale din Romania. Secretar al Clubului Sportiv de GO din Timisoara incepand cu anul 2001 si membru al Biroului Federatiei Romane de GO din anul 2009. Administrator al site-ului Clubului "Walter Schmidt" si membru constant in echipa de organizare a cupei "Walter Schmidt": http://concurs.gotimisoara.net S-a implicat in derularea mai multor cursuri de initiere in GO pentru copii si tineri si a participat la realizarea a numeroase materiale de promovare a GO-ului in comunitatea locala.