In primul rind, voi amina inceperea etapei 3 a Concursului Tsumego pina luni 10 Mai pentru a da posibilitatea sa se inscrie si cei la care informatia a ajuns mai greu.

Sponsorii etapei:

Adum a acceptat acordarea premiului in mod natural, situl lui fiind facut din pasiune, si versiunea platita este doar pentru a acoperi cheltuielile de operare. Wms in schimb priveste serverul ce l-a construit si intretine si ca pe locul lui de munca, deci e direct interesat in a face profit, ceea ce e natural. Am estimat la 30-50 numarul de participanti la concursul meu, si am exagerat zicind ca sintem circa 400 in grupul de discutii, ceea ce e adevarat in scripte, nu si in fapt. Am scris liderilor celor 3 centre principale (Bucuresti, Bistrita, Braila), dar mai ramin multi copii care nu au fost anuntati. Cind se va vedea numarul mic de participanti, nu va fi o bila alba pentru noi in ceea ce priveste viitoare sponsorizari.

Ii rog deci pe cei au copii jucatori de Go sa le explice despre acest concurs.

(Ca o paranteza pentru cei ce apreciaza initiativele mele, si au compasiune pentru faptul ca nu au mai multe ecouri, precizez ca nu ma intereseaza ca eu sa am succes. Pentru asta e nevoie si de talent, si multa transpiratie, si eu nu intentionez deloc sa transpir prea mult. Ceea ce fac sint experimente, sugestii, exemple de urmat daca ideile merita preluate si realizate mai profesionist.)

Despre Costel Pintilie:
Jucator de GO din 1983, 4 kyu din 1995. Membru al clubului Dunarea Braila. Animator al clubului de GO Galati, in special intre anii 1990-1995. Probabil singurul jucator roman de GO care a jucat GO prin corespondenta peste ocean de prin 1994 si a terminat partidele prin 2000 cind a aparut internetul. Fondator al RGo, webmaster al brailago.ro. Mai multe detalii...