Cind acum vreo doua luni am auzit ca ProGo nu mai apare, nu stiu daca pot spune ca a fost un soc, dar pot spune ca a fost tare neplacut.

M-am bucurat cind am auzit ca si altii precum Vlad Gabriel sau Codrin Vasiloanca se simt la fel de mizerabil ca si mine, dar si mai mult, cind cel din urma a decis sa preia responsabilitatea, chiar daca m-a tirit si pe mine muuuult mai mult decit mi-as fi dorit chiar asa vinovat cum ma simteam de sincopa revistei.

A urmat o adevarata aventura, despre care voiam sa spun mai multe, dar ma opresc aici, pentru ca povestea poate aparea alta data, si acum ce e important, e doar cuprinsul, si linkul de unde poate fi descarcata.

 

Revista poate fi descarcata de pe siturile unde mentinem arhive:

http://www.govest.ro/ si

http://brailago.ro/a/?p=82

Lectura placuta!

Despre Costel Pintilie:
Jucator de GO din 1983, 4 kyu din 1995. Membru al clubului Dunarea Braila. Animator al clubului de GO Galati, in special intre anii 1990-1995. Probabil singurul jucator roman de GO care a jucat GO prin corespondenta peste ocean de prin 1994 si a terminat partidele prin 2000 cind a aparut internetul. Fondator al RGo, webmaster al brailago.ro. Mai multe detalii...