In ultima perioadă au apărut tot felul de semne de întrebare referitoare la situația GO-ului din Drobeta-Turnu Severin. Iată că articolul de astăzi vine într-o notă complet diferită, marcând ceea ce mi se pare una dintre cele mai importante apariții în mass-media din ultimul an.

V-o amintiți pe Oana Cenușe 20 kyu din Severin? Oana face parte dintr-o familie plină de jucători de GO, reprezentantul cel mai de seamă fiind Emil Cenușe 1 Dan, sufletul actual al Clubului local de GO.

Deși are rangul de doar 20 kyu, Oana este un exemplu bun al faptului că orice jucător poate deveni un ambasador de neprețuit al GO-ului. De ce spun asta? Pentru ca Oana a reușit să aducă vreme de câteva minute GO-ul în atenția celor 1 milion de spectatori ai ediției din 3 aprilie a emisiunii Next Star de la Antena 1.

Cam asta ar fi cu GO-ul, acum rămâne să vedem și cum cântă Oana!

Eu sunt fără cuvinte deja 🙂

Cei care vor să îi urmărească traseul, o pot regăsi pe Oana pe rețelele majore de socializare:

Despre Constantin Ghioc:
Jucator de GO din anul 1984, format in Bucuresti, arbitru din 1991, instructor din 1995, rang actual 5 Dan. Presedinte al Clubului Sportiv de GO 361. Castigator al Cupei Romaniei 1995, Campion National la Echipe 2007 si 2008, Vice-campion european la Echipe 1999, Campion National de Veterani 2014. Rezultate sportive complete: http://www.361.ro/constantin-ghioc/