Se afirmă că toamna se fac bilanţurile şi dacă e octombrie, ne aşteptăm la un moment festiv la Marele Premiu Radu Baciu. Ediţia din 2013, a patra, se va încheia cu etapa din cetatea de scaun a clubului GO Vest, la Băile Felix. O privire aruncată asupra clasamentului general ne dezvăluie pretendentul la Marele Premiu, Adrian Nedan, ce are un avans ce îl îndreptăţeşte să-şi imagineze trofeul în propria vitrină. Ca şi în cazul celorlalte ediţii, seriozitatea şi perseverenţa au fost cheile acestei performanţe însă, dincolo de atracţia podiumului, rămâne accesibilă tuturor plăcerea unei întâlniri în faţa gobanului.

Cazarea şi masa vor fi asigurate la pensiunea Carlos din Băile Felix care pune la dispoziţie camere cu două locuri la preţul de 80 lei/cameră.

Masa se poate servi la cerere pe baza de meniu fix; mic dejun 15ron/persoană, prânz trei feluri 25ron/persoană, cină două feluri 20ron/persoană.

De această dată iubitorii de apă termală au la dispoziţie strandul termal Apolo situat în proximitate, pentru care se oferă promoţional bilete la preţul de 13,5 lei/persoană în loc de 25 lei cât sunt la intrarea în ştrand.

Informaţii complete găsiţi pe pagina etapei: http://www.govest.ro/competitii/17/18

Pentru a ajuta organizarea acestei competiţii vă rugăm să vă înscrieţi online: http://www.govest.ro/inscriere/17/5/18

Lista celor înscrişi deja poate fi consultată aici: http://www.govest.ro/inscrisi/18/1

Cei ce sosesc în Oradea cu mijloace de transport în comun (tren, autobus) sunt rugaţi să ne contacteze telefonic (Dorin Chiş – 0726 627278) pentru a le asigura transferul gratuit în staţiune.

Despre Dorin Chis:
Jucator de GO din 1986, membru fondator al Clubului Sportiv GO VEST Oradea, fost redactor (actual colaborator) al revistei electronice Pro-GO, rang actual 6k.