MPRB Etapa a IV a, se va tine conform anuntului de pe situl Govest si calendarului, in Braila, dar mai precis in cartierul estic al Brailei, numit Galati :-). Locatia va fi Scoala 22, unde doamna directoare Charlotte Barbu gazduieste de un an un cerc scolar de Go.

Cazarea va fi la hotel Sport Galati**. Hotelul tine de ANST, deci e necesar sa facem din timp actele necesare, motiv pentru care ii rog pe cei interesati sa participe, si care au nevoie si de cazare, sa ma anunte in urmatoarele 7 zile.

Tariful pentru un pat in camera de doi este de 32,70 lei, iar camera single 49,05 fara mic dejun inclus, acesta fiind pret redus pentru sportivi. Pentru restul lumii pretul este 65,70, respectiv 79,57 mic dejun inclus. Din informatiile primite, conditiile de cazare sint bune , deci e suficient de curat

Hotelul este la 8 statii distanta cu transportul in comun, vreo 4 sau 5 km, estimativ pt cei cu transport propriu.

Pentru cei care prefera ceva mai cu multe stele, si care este cam peste drum de scoala 22 recomandam hotel Magnus***, unde camera dubla este 225 lei.

La Magnus rezervarea se poate face personal online sau telefonic.

Cei ce prefera hotelul Sport la tarif redus sint rugati sa ma anunte prin email pe adresa agobraila at gmail com, precizind numarul de nopti dorite si datele de sosire si plecare.

Despre Costel Pintilie:
Jucator de GO din 1983, 4 kyu din 1995. Membru al clubului Dunarea Braila. Animator al clubului de GO Galati, in special intre anii 1990-1995. Probabil singurul jucator roman de GO care a jucat GO prin corespondenta peste ocean de prin 1994 si a terminat partidele prin 2000 cind a aparut internetul. Fondator al RGo, webmaster al brailago.ro. Mai multe detalii...