S-a încheiat şi etapa a 4-a a Marelui Premiu Radu Baciu, organizată de Clubul Sakata Cluj Napoca la cabana Leghia. La finalul acestei manifestări putem spune că alegerea colegilor din Cluj a fost una inspirată, dublată de atenţie şi ospitalitate, ceea ce a dat un aer bun acestui concurs desfăşurat într-o atmosferă degajată, specifică deja acestui turneu.

Terasa plăcută (preferată de majoritatea competitorilor) precum şi meniurile gustoase şi deosebit de generoase au contribuit şi ele din plin la starea generală de mulţumire şi nu în ultimul rând, focul de tabără cu slănina aferentă, din seara zilei de sâmbătă, au dat nota de originalitate acestui concurs.

Spuneam că în urmă cu câţiva ani, la aceeaşi cabană s-a ţinut o iniţiere în GO la care a participat chiar Cătălin Ţăranu. Urmele acestei iniţieri le-am găsit pe dealul din apropiere sub forma unor piese arhaice pe care unii dintre colegii noştri au avut surpriza de a le găsi duminică dimineţa în boluri 🙂

Nu în ultimul rând trebuie să-i mulţumim lui Toma care a oferit între runde un simultan. Următoarea etapă se va ţine la Giarmata, în prima jumătate a lunii septembrie.

Despre Dorin Chis:
Jucator de GO din 1986, membru fondator al Clubului Sportiv GO VEST Oradea, fost redactor (actual colaborator) al revistei electronice Pro-GO, rang actual 6k.