În data de 8 august 2012 s-a desfăşurat în Coreea de Sud cea de-a 12-a ediţie a Hanhwa Life Insurance Cup Children Baduk Championship.

Din aproape 11000 de participanţi din toată Corea de Sud s-au calificat în jur de 60 în fiecare grupă de vârstă şi valoare.

Au participat 3 jucători din China Taipei, 3 din Japonia, 3 din China la grupa cea mai valoroasă, 1 din Ucraina, 1 din Thailanda şi Silvestru State din România la grupa high-grade, la restul au fost doar copii din Coreea.

Cei din grupa lui Silvestru au fost 64 şi s-a jucat în sistem elveţian, cu 3 runde cu 10 minute timp de gândire şi 3 perioade de 30 secunde, komi 6,5. Silvestru a câştigat 2 din trei partide, aşa că nu a intrat în finala tip knock-out.

După cele 3 runde au avut loc partide cu profesionişti. Silvestru a jucat cu o tânără profesionistă, câştigătoarea medaliei de aur la Jocurile olimpice ale Minţii din Asia. După partidă, Silvestru a avut senzaţia de sufocare, tot teritoriul i-a fost invadat şi făcut fărâmiţe. Anterior, la Gongju, când a jucat cu o altă profesionistă nu a avut aceleaşi păreri, aceea a fost mai blândă.

Despre Camelia State:
Profesoara de germana la Scoala 179 din Bucuresti.