Misiunea despreGo.ro este de a furniza tuturor celor interesati cele mai noi informatii despre jocul de Go. Aici poti gasi anunturi despre cele mai noi competitii, interviuri din lumea Go-ului, calendarul competitional din Romania, lectii, articole referitoare la arbitraj sau la organizarea unei competitii. Tot aici poti accesa o baza de date de partide romanesti.

Reproducerea articolelor si a fotografiilor este permisa in mod gratuit numai in scop non-comercial si numai in conditiile mentionarii sursei (despreGO.ro) si a numelui autorului. Pentru reproducerea acestora in scopuri comerciale, te rugam sa ne contactezi in prealabil pentru stabilirea conditiilor.

Suntem deschisi oricaror sugestii si propuneri de colaborare. Te rugam sa ne contactezi.

Cum ne poti ajuta?

Ai cunostinta despre un eveniment de GO desfasurat in Romania si neacoperit de noi? Anunta-ne!

Lipseste vreun concurs din calendarul nostru? Anunta-ne!

Ai scris un articol relevant pentru site-ul nostru si vrei sa il publici? Te asteptam!

Ai partide de GO in care cel putin un jucator este roman de nivel minim 1 Dan? Trimite-ni-le pentru a le include in baza de date de Partide romanesti!

Faci parte din echipa de organizare a unui eveniment legat de GO din Romania? Contacteaza-ne pentru a discuta oportunitatea unui parteneriat media!

Un alt tip de ajutor este cel financiar, pentru ca un asemenea site este imposibil de intretinut in lipsa unei sustineri financiare. Cel mai simplu mod in care ne poti ajuta financiar este prin asa numitul program „Contributia 2%”. Potrivit Codului Fiscal, toate persoanele fizice care obtin venituri din salarii pot redirectiona 2% din impozitul platit catre o Asociatie non-profit. Pentru mai multe detalii referitoare la procedura de urmat, puteti accesa pagina dedicata din cadrul site-ului CS de GO 361, unul dintre principalii parteneri ai despreGO.ro.

Al doilea mod prin care ne poti ajuta financiar, este printr-o donatie directa. O poti face foarte simplu, online, din fata calculatorului, folosind butonul Paypal de mai jos.


O ultima modalitate de a ne sprijini este adresata celor care detin sau administreaza site-uri web. O legatura catre site-ul nostru ne poate ajuta in munca noastra de marketing. Urmeaza cateva exemple de legaturi text si bannere posibile.

despreGO.ro – Sursa ta de informatii – GO – weiqi – baduk

Oricare este modalitatea in care te-ai hotarat sa ne ajuti, ITI MULTUMIM 🙂