Marius Sangeorzan

Marius Sangeorzan

În vederea fundamentării unei propuneri către conducerea Universităţii de Vest Timişoara, propunere de amenajare a unui spaţiu de joc de GO în clădirea centrală a UVT, am apelat la Secţia de Design ambiental a Facultăţii de Arte Plastice.

Le-am propus o temă de atelier pe care domnul profesor Marius Sângeorzan – nume cu ecou în amintirile celor care jucau GO la Timişoara în anii `80 – a îmbraţişat-o, dând-o în lucru studenţilor săi.

Am conceput o fişă de proiect şi am furnizat artiştilor cerinţele referitoare la nevoia de spaţiu a jucătorilor (dimensiune goban, amplasare boluri, loc pentru picioare, depozitare echipament) şi detaliile tehnice privind spaţiul supus amenajării (cote, iluminare naturală existentă, limitări). Rezultatele le puteţi vedea în pozele anexate.

Pasul următor va fi convingerea conducerii UVT să aprobe realizarea acestui proiect.

Cel şi mai următor ar fi obţinerea de finanţare… Ah!

Despre Cris Bratu:
Coordonator programe pentru diverse organizatii neguvernamentale din Romania. Secretar al Clubului Sportiv de GO din Timisoara incepand cu anul 2001 si membru al Biroului Federatiei Romane de GO din anul 2009. Administrator al site-ului Clubului "Walter Schmidt" si membru constant in echipa de organizare a cupei "Walter Schmidt": http://concurs.gotimisoara.net S-a implicat in derularea mai multor cursuri de initiere in GO pentru copii si tineri si a participat la realizarea a numeroase materiale de promovare a GO-ului in comunitatea locala.