Etapa a doua a concursului tsumego a fost declarata nula in urma numarului prea mic de raspunsuri primite.

Etapa a treia va incepe Miercuri 5 Mai, si pentru a da un pic de imbold in plus am adaugat trei premii suplimentare.

Trei  luni abonament la KGS plus in valoare de 15 USD

Un an abonament la Goproblems.com in valoare de 10 USD

Si un exemplar al cartii Top European Players Training in valoare de 10 USD.

Inscrierea se va face in comentariul din pagina concursului:

http://brailago.ro/a/?p=1123

Reamintesc faptul ca acest concurs este o forma de antrenament in ceea ce priveste consecventa, si este dedicat mai cu seama copiilor. Primele doua etape le-am facut ca sa imi dau mana, si acum cred ca pot face fata mai  multor concurenti.

M-aa surprins ca in primele etape nu a participat nici un junior, si intreband pe cativa intalniti au raspuns ca nu stiau cum sa trimita raspunsurile. De asemeni, dupa cum se si vede din poll, copiii nu prea urmaresc stirile. In consecinta e de asteptat ca responsabilii de cluburi in care se pregatesc copii, sa le comunice despre concurs si sa le explice detaliile in caz ca intampina greutati in a intelege despre ce e vorba.

Despre Costel Pintilie:
Jucator de GO din 1983, 4 kyu din 1995. Membru al clubului Dunarea Braila. Animator al clubului de GO Galati, in special intre anii 1990-1995. Probabil singurul jucator roman de GO care a jucat GO prin corespondenta peste ocean de prin 1994 si a terminat partidele prin 2000 cind a aparut internetul. Fondator al RGo, webmaster al brailago.ro. Mai multe detalii...