Nu stiu ce cautam pe net, si sau peste asta http://www.thegogame.com
Evident, am intrat ca sa vad daca e ceva ce merita pus in bookmarks, si cind colo, nici macar o legatura cu Goul nostru.

Ce fac amicii aia, e cu totul alta mincare de peste. E un ghivechi intre concursurile de orientare turistica, si jocurile de societate. Si chiar e amuzant pentru cine nu are altceva mai bun de facut. Chiar eu insumi am organizat asa ceva cu ani in urma, dar la un nivel mai putin sofisticat.

Dar ciudat ca nu au gasit un nume mai inspirat. Asta chiar se traduce jocul Du-te cum ii zice nenea gugletransleit. Si sint curios daca stiau sau nu stiau de existenta jocului de Go cind au decis sa isi boteze astfel afacerea.

Eu ce zic, zic in gluma, dar barosanii din Japonia care au grija de destinele Goului probabil pot face si ceva serios.

Gluma mea se opreste aici, dar pe undeva ma gidila sa ma documentez si sa le fac o gluma pe bune o supina pt copyright, si sa vad ce reactie au. In fond cam asta e domeniul lor de activitate, amuzamentul 🙂

Despre Costel Pintilie:
Jucator de GO din 1983, 4 kyu din 1995. Membru al clubului Dunarea Braila. Animator al clubului de GO Galati, in special intre anii 1990-1995. Probabil singurul jucator roman de GO care a jucat GO prin corespondenta peste ocean de prin 1994 si a terminat partidele prin 2000 cind a aparut internetul. Fondator al RGo, webmaster al brailago.ro. Mai multe detalii...