Sorin Sora

This user hasn't shared any biographical information


Articole publicate de Sorin Sora

Ultimul drum al lui Viorel Arsinoaia

Miercuri 26.10.2016 va fi ultimul drum al prietenului nostru, Viorel Arsinoaia. Imi este greu Vio sa scriu despre tine  ca si cum nu ai mai fi printre noi! Am profitat mult in urma muncii tale, a intelepciunii tale, a zimbetului tau hatru si pus pe poante. Am profitat chiar si de rezultatele obtinute cu Ionut, l-ai facut danist in 2 ani, iar noi ne laudam azi cu el  fara sa avem mult merit. Iti promit insa ca atat cat va fi in puterea mea si in vointa lui vom continua acest drum. Voi depune langa tine doua pietre de go, una alba si una neagra, sa ne aduca aminte de zilele si noptile pe care le-am petrecut impreuna, cand tu ai fost  mereu aproape de noi, mereu aproape de go, iar acum  vei stabate drumul spre alti dragi ai GO-ului romanesc.   

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 vot(uri), media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Finalei Cupei Romaniei Rotary la Go

In zilele de sambata 24,09 incepand cu ora 10 si duminica 25.09 incepand cu ora 9 va invitam sa participati la hotel Ramada Craiova la cea de a 3-a editie a Finalei Cupei Romaniei Rotary la GO. La acest concurs vor participa jucatorii de go de nivel dan si cei de nivel kyu calificati in semifinale. Concursul se va desfasura pe parcursul a 5 runde si vor participa Pop Cristian (7 dan), primul european ajuns pe podium la Cupa Primului Ministru din Koreea, Cornel Burzo (6 dan), locul 5 la mondiale, Dragos Bajenaru (6 dan), Corlan Lucian (5 dan).
Vom asigura si un colt al incepatorului unde oricine poate invata go. Vor participa si copii din Craiova, Bucuresti, Voluntari, Timisoara, Turnu Severin. Premierea va avea loc duminica la ora 15 .
Va astept cu drag
Sorin Sora 0766-497712
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nici un vot deocamdata)
Se încarcă...