Nichita Fedul

Jucator de GO din 1998 (cu o pauza de 6 ani) instructor timp de 3 ani si arbitru incepand din 2010. Rang actual 7 kyu.


Articole publicate de Nichita Fedul

Cupa Walter Schmidt 2010 – o alta viziune

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 vot(uri), media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Paris… si nu prea…

De ceva timp luasem decizia sa imi petrec sarbatorile de Paste la Paris, participand la turneul de GO; plecam cu un entuziasm enorm datorat participarii la turneu si posibilitatii de a vedea orasul.

Am ajuns vineri, pe data de 2 aprilie in Paris, iar dupa cazarea la un hotel superb am inceput sa deslusesc locul unde va trebui sa merg sa joc GO, si nu era nici macar aproape de Paris :-(. Sa fiu mai explicit: Antony nu e nici macar o suburbie, este un alt orasel in aria metropolitana; prin urmare am inceput sa ma interesez cum se poate ajunge acolo… metrou timp de peste 30 minute si apoi tren (RER) timp de peste 40 minute, deci, in total, peste o ora si jumatate de la hotel pana la sala de joc.

Nici asta nu m-a demoralizat, doar traiesc in Bucuresti :-).

Ceea ce omora tot entuziasmul era insa vremea: ploi torentiale, ca ploile de vara, ce se succedau in fiecare ora…

Ajuns in Antony, dupa destule dificultati, sambata 3 aprilie, am avut prima surpriza… locul de joc nu prea era deloc marcat, liceul DescArtes era in mare parte inchis pentru renovari si trebuia sa ocolesti tot complexul pentru a gasi o intrare de servici unde erau marcaje referitoare la turneu. Nici mersul prin ploaie in cautarea indicatoarelor nu m-a putut zdruncina, doar mergeam la unul din cele mai mari turnee de GO ale Europei… Si iata-ma ajuns in sala de joc… in realitate reprezentand cantina imensa a liceului. Aici am trait prima deceptie: o sala imensa, despartita prin ceva pereti falsi, cu deschidere directa spre bucataria unde organizatorii preparau ad-hoc sandwisusi pentru comercializare, unde zgomotul facut de peste 200 de persoane nu era atenuat de nimic.

Intalnirea cu prietenii nostrii de la EurogoTV a fost primul moment frumos al turneului, iar faptul ca Harry purta tricoul de la Sibiu m-a facut sa fiu mandru 🙂 Prima runda s-a intarziat cu peste o ora, nu am vazut nici o festivitate oficiala de deschidere, insa m-am intalnit cu Popic si Cornel si am putut asista la doua amicale intre ei, deci timpul a zburat rapid.
Citeste mai mult >

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 vot(uri), media: 5,00 din 5)
Se încarcă...